Velkommen til Lørdagsdansen Gæsteb

Hej glade dansemus, - skriv en hilsen i vores gæstebog:

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Grant Alex, d. 09-04-2018
Hej

Har du brug for et lån til eget formål eller til din virksomheds behov? Her er gode nyheder for dig. Du er på det rigtige sted. Vi har kapacitet til at yde forretnings- og personlige lån / lån til virksomheder og enkeltpersoner til en rente på 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com

Karim

Få dagens overkommelige lån
garanteret lånetilbud
E-mail:
Skrevet af Irène Anne P. Deshaies, d. 27-08-2014
Tak til bestyrelse, fest komitie for en fantastisk, velplandlagte dag udflugt, den 09.08. Jeg var med for første gang, og i sidste øjblik, og det var en meget positiv oplevelse, selv om jeg viste intet da jeg stiger på busen i Roskilde. Delig menesker, god selskab, og jeg fik danser en del, og nyd et. Jeg ser frem til på Lørdag når jeg komme med to ny som vil gerne være med. Igen en stor tak til alle.
Irène fra Køge.
E-mail:
Skrevet af Laust Jørgen Holst, d. 24-02-2013
Til hvem det måtte angå;-)
Helt uden forudfattede meninger om Lørdagsdans i Roskilde, var jeg med i aftes for første gang.
Det dejlige rum, den gode stemning og den venlige modtagelse skilte sig ud, også selvom jeg er 'veteran' mht. senior danse komsammen i Hovedstadsområdet.
Var det en tilfældighed at forkvinden, herself, med sin kompetente og fordelagtige fremtræden, fandt anledning til at byde velkommen til en ny, da hun i anden anledning passerede bordet, hvor jeg sad? Det virkede under alle omstændigheder, lidt ligesom når værts parret tager imod i indgangsdøren. Da føler man sig ekstra velkommen, modsat det værtspar man må opsøge 'et eller andet sted' i huset, og derfor tænker om man ikke er ventet?

Jeg fik en prægtig oplevelse. Tusind tak!

MVH. Laust
E-mail:

Nyeste kommentarer

24.03 | 13:26

Rigtig god Hjemme side.

...
15.12 | 17:08

Vi glæder os til en dejlig nytårsfest, og vi håber at der bliver mulighed for Dronningens nytårstale og Rådhusklokker.....det savner vi.
Kh Keld E og Birgit

...
24.02 | 11:41

ja der er dans på lørdag men vi starter med generalforsamling kl 18.00 og starter så med dans til den normale tid kl 19.00

...
24.02 | 11:25

ja der er først generalforsamling og derefter dans. Vi starter kl 18.00 med generalforsamlingen og danses kl 19.00

...